Partia Drejtësi për Integrim dhe Unitet ka kërkuar sot rinumërimin e të gjitha votave në qarkun e Tiranës, kërkesë kjo që është rrëzuar nga komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Por ajo që i ka habitur të gjithë ka qenë biseda mes kreut të KQZ-së, Klement Zguri dhe përfaqësuesit të PDIU-së, Erion Manohasa.

Ja çfarë diskutohet: