Lojtari i Interit D’Ambrosio ka përshkruar situatën aktuale tek Inter dhe atmosferën që gjenet në kampin ziklatër. Lojtari ka shprehur optimizmin e tij se Interdo të bëjë mirë sezonin e ardhsëm.

“Ne jemi duke punuar për të përfshirë më i diktatit të stafit të ri. Ne duhet të punojnë për të arritur qëllimet dhe ne shpresojmë që vitin e ardhshëm tu japim kënaqësi tifozëve tanë.” tha, Danilo D’Ambrosio për Inter Channel pas tërheqjes së Riscone, përcjell Albeu.com.

“Spalletti? Duket personin i duhur, tani varet nga ne për të transformuar ekipin nga mësimet e të gjithë personelit. Inter duhet të kthehet në krye dhe për të bërë këtë ne do të duhet gjithashtu hyrje të atyre që vijnë për të plotësuar grupin. Tani duhet të mbajmë kokën poshtë dhe ti futemi punës. ” përfundoi lojtari zikaltër D’Ambrosio.