Ndonjëherë arti të çon edhe në çmenduri.
E kjo gjë i ka ndodhur edhe Shkurtes e cila me zërin e saj kishte prekur në shpirt adhuruesit duke shpier kështu deri në ekstremitet.

Shkurta suksesin më të madh e ka treguar me muzikën tallava, por së fundmi edhe me balada.

Vlen të përkujtohet edhe rasti kur një fans i saj kishte gjakosur dorën dhe Shkurta doli me postim publik duke kërkuar nga të gjithë ata që e duan të mos bëjnë gjëra të tilla por të shprehin dashurinë në forma tjera.E kush nuk e do Shkurtën ?