Labinot Gashi tashmë ka nisur të marrë pjesë edhe nëpër dasma brenda dhe jashtë vendit.

Vetëm si prezantues ai ndonjëherë kap mikrofonin edhe këndon, por veç që argëton të pranishmit duke se edhe vetë e shijon në maksimum.

Në një video të hedhur nga Avni Selimi, Labi shihet së bashku me Shqipri Kelmendin teksa argëtohen dhe bëjnë rrotullime të një pasnjëshme.

Me këtë vallëzim siç shihet në video ata morën vëmendjen e të gjithë të pranishmëve, ndërkohë kujtojmë që Labi së shpejti do të festojë edhe dasmën e tij.