Ne X factor USA publiku ka shpërthyer ne te qeshura kur një vajze e quajtur Lorna Bliss ka dale ne skene gjysme e zhveshur duke imituar Britney Spears.

Përveç këndimit te saj skandaloz qe ka bere publikun te shpërthejnë ne te qeshura ajo ka zbritur shkallet ne mënyre sensuale duhet thënë dhe me pas i është sulur njërit prej anëtareve te jurisë.

Pasi ka mbaruar pune me te parin ajo i është sulur mashkullit te dyte ne panel por ai ka ikur me shpejtësi duke i shpëtuar kështu femrës se “tërbuar”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bI2IcHj_614