Këngëtarja Enca Haxhia do ju surprizojë me idenë e saj më të fundit. Në një postim të saj në Insat Story  Enca ka pohuar se është duke menduar për në projekt të ri që do ketë të bëjë me televizionin.

‘Po mendoja, po sikur të bëja një ‘Realiti show’ timin’ shkruan Enca. Nuk dihet ende se për çfarë projekti bëhet fjalë, por mund të ishte ide interesante.

Mbase Enca është frymëzuar nga motrat Kardashian dhe dëshiron një show të ngjashëm.