Një çift i ka habitur të gjithë qytetarët, të cilët kanë vajtur për të pushuar ditën e sotme në plazh në zonën e “Malit të Robit” në Durrës.

Në videon e dërguar në redaksinë e JOQ, shihet çifti që, duket se janë pozicionuar buzë detit dhe kanë filluar duke dhuruar shfaqje.

Në pamje të parë nuk ka ndonjë gjë për habi për shkak se duket se thjesht po puthen në fillim dhe po “tregojnë” dashurinë e tyre, por lëvizjet që bën djali mbi vajzën dhe reagimet e saj janë me të vërtetë “ekstreme”.

Vetëm pak para syve të tyre ndodhet një qytetar, ndërsa në sfond dëgjohen zërat e fëmijëve. Raste të tilla janë me të vërtetë të pazakonta në Shqipëri, ndërsa vlen për t’u theksuar se në vende të ndryshme të Europës ka pasur dënime për skena të tilla në publik nga më ekstremet. Për më shumë, shikoni videon në vijim: