Ish-kandidatja demokrate për pozitën e presidentes së SHBA-ve, Hillary Clinton do të botojë kujtimet në librin “Çfarë ka ndodhur”, që do të publikohet më 12 shtator, njoftoi shtëpia botuese “Simon & Schuster”.

Në libër publikohen kujtimet për përpjekjen e saj për t’i fituar zgjedhjet presidenciale të vitit të kaluar në Shtetet e Bashkuara dhe po ashtu do të flasë në lidhje me çështjen gjinore në përpjekjen e saj për të hyrë në Shtëpinë e Bardhë.