Ndryshe nga çka mund të mendojnë njerëzit, Bella Throne ka thënë që asnjëherë nuk ka pasur lidhje seksuale me Scott Disick.

Gjatë një interviste tek “The Jenny McCarthy Show”, aktorja ka folur për disa fotografi në të cilat shihet në një jaht në Kanë me Scott.

“Asnjëherë nuk kam pasur lidhje seksuale me të. Në çdo “reality show” kanë dëshire për dramë. Kanë dëshirë të kenë gjerat që shiten” ka thënë Throne.

Ajo gjithashtu ka shtuar që ka marrëdhënie mjaft të mira me Kylie dhe Kendall Jenner