Rasim Thaçi, i njohur më mirë si Cima, sot feston ditëlindjen e tij të 68’të.

Cima i ka bërë bashkë dy “dosta” në mëngjesin e ditës së sotme për të kumtuar dhe falënderuar të gjithë ata që e kanë përkrahur në karrierë.

“Sot festoj ditëlindjen e 68-të Ju falënderoj nga zemra që më keni përkrah vazhdimisht , pa ju nuk do të isha ky Cimë që më njohin të gjithë, ju përshëndes nga zemra” shkruan Cima në Facebook.