Por, rrugëtimi i Çiljeta Xhilagës nuk mbaroi me kaq por shtetin e saj e përfaqësoi në eventin në ‘Miss Naciones’ që u mbajt në Brazil në vitin 2001.

Ajo në Instagram ka hedhur një fotografi për të risjellur një kujtim nga ky event.

Ndonëse kanë kaluar shumë vite që nga kjo shkrepje e fotos, këngëtarja nuk është se ka ndryshuar në pamjen e saj.

Përpos që e ka zvogëluar hundën dhe gjoksin… Çili ka mbetur pothuajse e njëjtë.