Vëlla e motër!

Fituesi i çmimit Oscar, aktori Goerge Clooneyt është bërë baba i dy binjakëve më 6 qershor të vitit 2017.

Bashkëshortja e tij, Amal Clooney ka sjell në jetë një djalë – Alexander dhe një vajzë – Ella.

Sipas Entertainment, Alexandër është fëmija “i madh”, pasi që ai ka lindur dy minuta para së voglës, Ella.

Kjo është bërë e ditur pas publikimit të certifikatave të lindjes së të dy fëmijëve