Një çift në Rusi kanë krye marrëdhënie përderisa ishin duke udhëtuar me motor.

Ngjarja i ka shokuar të gjithë vozitësit dhe ka tërhequr vëmendjen me të madhe. Këta të fundit iu kanë shkuar pas e e kanë incizuar të gjithë ngjarjen.

Video është bërë publike kohë më parë dhe ka marrë me miliona shikime.

Kjo është video: