Këngëtarja e njohur Miley Cyrus dhe i dashuri i saj Liam Hemsworth janë në prag të martesës.

Mirëpo si duket gjërat nuk po shkojnë edhe aq mirë. Miley e Liam kanë pasur një mosmarrëveshje të madhe me njëri-tjetrin.

Sipas një burimi çifti është parë duke bërtitur dhe lotuar kur çështja doli jashtë kontrolli.

Shkak për këtë thuhet të ketë qenë kontrata paramartesore.

Miley u tha shokëve të saj se Liam u zemërua.

Burimi i revistës vazhdon të pohojë se Miley, “mendoi se do t’i jepte fund lidhjes”