Ciao” padyshim se është një nga hitet e kësaj vere

Këngëtarja e njohur, Enca Haxhia ka dy ditë që ka publikuar këngën dhe klipin e ri të titulluar “Ciao” ndërsa deri tani kanë arritur që t’i mbledhin mbi 1 milionë klikime.

Për realizmin e kësaj kënge është angazhuar vet Enca, e cila ka bërë muzikës dhe tekstin, ndërsa klipi është punuar nga Entermedia.

Të veçantë klipin e ti ri të Encës e kanë bërë fansat e saj të cilët kanë qenë pjesë e tij.