Christina Milan e Karruche Tran duket se kanë gjetur zgjidhje për këto ditë të nxehta.

Këngëtarja dhe modelja janë duke qëndruar në Miami, dhe po shijojnë rrezet e diellit e plazhet e këtij vendi.

Dyshja është patë duke bërë qejf në një plazh, perderisa që të dyja kishin një dukje fantastike.

Përveç rrezitjes dhe detit Milan e Tran shijuan edhe nga nje hamburger.