Chelsea ka zbuluar se futbollisti i tij i ri Tiemoue Bakayoko do të veshë fanellën me numër 14.

Bakayoko ka kompletuar transferimin e tij prej 40 milionë funtash në Chelsea nga Monaco pas përfundimit të kontrollit të tij mjekësor dhe nënshkrimit të marrëveshjes së re pesëvjeçare.

Bisedimet ndërmjet Chelsea, Monaco dhe përfaqësuesve të Bakayoko kanë lëvizur shumë ngadalë, derisa të gjitha palët përfundimisht arritën marrëveshjen për futbollistin 22-vjeçar.