Ajo është konsideruar një nga femrat më të bukura në botë. 

Por Charlize Theron i ka humbur linjat e saj trupore dhe është shëndoshur. 

Bukuroshja 41-vjeçare ka shtuar peshë dhe ndryshoi pamjen e saj të jashtme për filmin e saj të fundit “Tully”.

Duke folur për Variety, aktorja është shprehur se e ka përjetuar shumë keq pamjen e saj të re dhe iu është dashur të konsultohej me mjekë dhe psikologë për të dalë nga gjendja depresive.

“Sheqeri më futi në depresion dhe u sëmura pasi nuk mund të humbisja dot peshë,”, shpjegon ajo.

“I thashë doktorit tim se isha duke vdekur”, theksoi ajo.

Charlize luajti rolin e një nëne të tre fëmijëve dhe e përfshiu veten tërësisht në rol.