Këngëtarja e njohur Orinda Huta dhe moderatori i njohur Turian Hyska i dhanë fund beqarisë.

Aktualisht ata po festojnë, dhe nga ceremonia e dasmës së tyre janë bërë publike mjaft momente interesante.

Në videot më poshtë ju do të shikoni se si çifti po kërcejnë dhe argëtohen nën praninë e njëri -tjetrit. Ata duke mjaft të lumtur dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe. Ndërsa ata nga ana tjetër janë dhe të emocionuar, pasi e gjithë vëmendja është tek ta.