Musa dhe Dona janë një nga çiftet e krijuara në edicionin e 9-të të Big Brother.

Edhe pse larg njëri tjetrit ata vazhdojnë të mbajnë të fortë lidhjen e tyre. Musa pas përfundimit të Big Brother është larguar për disa javë drejt Italisë, shtet ku jetonte para se të njihej për pjesën më të madhe të shqiptarëve.

Me anë të një postimi të fundit ai ka hedhur poshtë ndonjë dyshim se mund të jënë ndarë të lidhur nga fakti se jetojnë larg.

Global

‘4 muaj bashkë… Do vij shpejt… Të dua…HAM HAM HAM’-shkruan Musa në postimin e tij që duket qartë se i dedikohet partneres së tij Dona.

ImageImage

T mobile In article [4]