Janë dy nga emrat më të lakuar të muzikës shqiptare të cilët mesa duket janë bërë bashkë për të sjellë një bashkëpunim mes tyre.

Kantautori Flori Mumajesi dhe këngëtarja Arilena Ara kanë publikuar në profilet e tyre respektive nga një foto me njëri-tjetrin duke treguar se kanë qenë sëe bashku në studio duke punuar.

Ajo që ka rënë më tepër në sy ka qenë dixhitura e njëjtë në të dyja fotot, “Smart” që do të thotë “i zgjuar” nga gjuha angleze. Të jetë ky titulli i bashkëpunimit të tyre