Nëse fundi i botës do të vinte, dhe njerëzit do të zhdukeshin nga faqja e Tokës, çfarë do të ndodhte me planetin?

Sipas një videoje të fundit, Tokës nuk do t’i nevojitej shumë kohë që të ‘ristartonte’ veten – por procesi do të ishte i tmerrshëm.

Pak orë pas zhdukjes sonë, dritat në të gjithë botën do të ndaleshin, transmeton Gazeta Express.

Dy ose tri ditë më vonë, shumica e sistemeve të trenave nëntokësor do të përmbyteshin. Dhe një muaj më vonë, uji i ftohtë në stacionet e energjive nukleare do të zhdukej.

Të vetmet prova të ekzistencës sonë do të ishin gjërat që i kemi bërë prej guri, si për shembull piramidat në Egjipt, Muri i Madh i Kinës dhe Mount Rushmore.