A nuk e keni menduar ndonjëherë se çfarë do të ndodhte në qoftë se veç për një ditë meshkujt do të ishin femra, transmeton arbresh.info.

Të pyetur për këtë të gjithë meshkujt kanë thënë që veç tjerash që to të provonin të vetë-kënaqeshin gjithë ditën për ta provuar si ndihen vajzat.

Veç tjerash ata kanë thënë që do të mblidheshin me shoqe dhe do të provonin të bënin thashetheme.