Por ajo që binte në sy ishte veshja e secilit prej tyre. Në trup nuk mbanin asgjë tjetër përveç përveç thasëve të prera të larta, sutjena dhe çizme të shkëlqyeshme, pamja ekstravagante ishte një preferencë e qartë përgjatë festivalit tre-ditor.

Ndërkohë që disa dashurues të modës i dhanë fund syve të zhveshur me funde të qarta, të tjerët vendosin të verbojnë sytë e tyre të zhveshur me shkëlqim të ndezur.

I njohur për veshjet e guximshme, festivali muzikor Byron Bay kishte qindra kunja në ekran të plotë.

Foto-galeria e mposhte shpalos më së miri se sa pa komplekse është rinia e huaj.

T mobile In article [4]
Global