Temperaturrat e larta kanë çakorduar pushuesit e plazhit publik në Shëngjin.

Një burrë i zhveshur nga koplekset dhe i pushtuar nga dëshira për të pjekur ne diell sa më shumë sipërfaqe të tripit të tij ka modifikuar mbathjet e plazhit në tanga.