Një denoncim i pazakontë është bërë në një rajon policie në Shtet e Bashkuara. Denoncimi është bërë nga një grua kundër burrit të saj. Shkaku ka qenë vendosja e një produkti të pazakontë në bukë.

Burri i ka përgatitur bukë me nutella por në njërën anë ka vendosur djathë tosti dhe spermë.

Ky gatim është ngrënë për fat të keq nga fëmija i vogël i çiftit dhe jo nga gruaja. Madje gruaja ka kërkuar edhe divorcin nga burri i saj pas këtij veprimi.

Loading...
Global