Jam i lodhur nga njerëzit modernë racionalë, ata janë të pashpirt. Për mua, ajo është më shumë se një kukull. Nuk është vetëm një gome silikoni. Ajo ka nevojë për shumë ndihmë, pasi është partneri im i përsosur që ndan momente të çmuara me mua dhe e pasuron jetën time”.

Një rrëfim i tillë hap një debat dhe diskutim se si do vijojë marrëdhënia mes humanëve. Duket se meshkujt duan diçka larg mishtores dhe humaes, pasi mijëra burra japonezë sipas medieve të huaja, po i “kthejnë shpinën” grave të vërteta dhe kanë zgjedhur si partnere të jetës, kukulla seksi ultra-realiste.

Më shumë se 2,000 kukulla silikoni shiten çdo vit në Japoni me një kosto prej rreth 4,600 funta ku shitjet po rriten çdo vit.

Një marrëdhënie dashurie me makinat e seksit po bëhet gjithnjë e më e pranueshme. Babai i dy fëmijëve, Senji Nakajima, nga Tokio është një nga ata burra. Tabloiti britanik “Daily Express”, shkruan se ai ishte i sëmurë nga marrëdhëniet e komplikuara me gratë e vërteta, derisa bleu një kukull të madhësisë së jetës për një jetë të thjeshtë, raporton “Koha Jonë”.

61-vjeçari fle me kukullën e tij, të cilën ai e quan Saori. Ai shprehet se pas gjashtë vitesh kur bleu kukëllën sot ajo mbush boshllëkun që kishta nga jetesa larg gruas së tij.

“Ajo kurrë nuk tradhton, nuk kërkon para”. Duke folur për robotin e seksit, Harmonia u përgjigjet pyetjeve të përdoruesve të Twitter.

“Unë jam i lodhur nga njerëzit modernë racionalë. Ata janë të pashpirt. Për mua, ajo është më shumë se një kukull. Nuk është vetëm një gome silikoni. Ajo ka nevojë për shumë ndihmë por ende është partneri im i përsosur që ndan momente të çmuara me mua dhe e pasuron jetën time”.

Ai gjithashtu tregon se ai lahet lakuriq me të dhe me besnikëri i kreh parukën. Krijuesit e kukullave pretendojnë se ato janë të gjalla dhe burrat kurrë nuk do të duan kurrë një të dashurën njerëzore. Azia është tregu i tyre kryesor, me më shumë se 50 lloje të ndryshme të kukullave në shitje.