Modelja Ashley Graham debutoi me një linjë të re të brendshmeve më herët gjatë këtij muaji.

Pjesë e promovimit të tyre ishte edhe një klip i Ashley-t e cila reklamoi modelin Purple Rain.

Ajo u duk e mahnitshme në këtë video duke bërë lëvizje mjaft sensuale dhe përplot pasion.