Fotomodelja shqiptare Hafia Mira, e cila jeton dhe vepron në SHBA ka vendosur që të na tregojë më shumë se duhet, kësaj here duke treguar thithkat e saja

Në një fotografi shumë seksi që ka postuar ajo, ka treguar më shumë se duhet për fansat e saj.

E njohur më shumë për të pasmet e saja dhe si njëra prej modeleve të linjes së modës së Kanye West, Hafia ngadalë po sigurt po depërton në tregun ndërkombëtarë.

Ajo ndryshe njihet edhe si Kim Kardashian shqiptar.

Ajo është me prejardhje nga rajoni i Drenicës në Kosovë.