Zv/kryeministri Bujar Osmani, tani në këto momente sqaron planin 369 para  përfaqësueses së Lartë Mogerini dhe Eurokomisionerit Han.

“Në këtë moment, kam fjalën time para përfaqësueses së Lartë Mogerini dhe Eurokomisionerit Han në mbledhjen e 13të të #KSA “ka shkruar Osmani