Bujar Nishani ka mbajtur prej 5 vitesh detyrën e presidenti dhe mbrëmjen e sotme e ka lënë zyrën.

Pas ceremonisë dhe fjalimit të mbajtur nga presidenti i ri, Ilir Meta, Bujar Nishani dhe familja e tij janë larguar nga godina e presidencës, për të u akomoduar në një tjetër vilë shtetërore.

Ai është shoqëruar nga truproja e nderit.