Chris Harris e ka bërë një krahasim të mahnitshëm në Lindjen e Mesme, të dy veturave nga kompania Bugatti, që pos logos nuk ndajnë pothuajse asgjë tjetër.

Type 35 që ka dalë nga prodhimi para 90 vitesh, ka dallime shumë të mëdha me modelin Chiron të fundit, që ka 1,500 kuaj fuqi, transmeton Telegrafi.

Megjithatë, krahasimi i dy veturave që iu përkasin epokave të ndryshme  nga i njëjti prodhues është gjithnjë interesant.

Dallimi në strukturën e ndërtimit, formën e lëvizjes si dhe mundësitë teknologjike nga këto raste, mund t’i shihni më së miri në videon e postuar më poshtë.