Këngëtarja e njohur Britney Spears ka folur për herë të parë rreth sfidave të të qënit nënë e vetme.

‘Fëmijët e mi vijnë të parët, gjithnjë”, tha këngëtarja 35-vjeçare për People. “Nuk ka asgjë më të mirë se të qenit një nënë dhe të shikosh që fëmijët po rriten”, ka thënë këngëtarja.

Si një nënë e vetme, Britney pranoi se “ekuilibri midis punës dhe jetës sime personale mund të jetë një sfidë”, por ajo siguroi që “gjithmonë do të bëj çmos të planifikojë orarin rreth familjes sime kur të jetë e mundur”.