Përveçse një nga këngëtaret më të suksesshme  të skenës së muzikës botërore , Britney Spears ka treguar se është edhe një njeri me zemer të madhe.

Këngëtarja 35-vjeçare ndihmoi me 1 milion dollarë në fondacionin për fëmijët me kancer në Nevada, i cili do të ketë më shumë se 45 shërbime pediatrie dhe të të rriturve.

Paratë erdhën nga shitja e biletave të rezidencës në Las Vegas.

“Ka shumë gjëra që unë kam bërë në karrierën time për t’u ndjerë krenare, por jo më shumë se sa kjo”, tha Britney në një deklaratë.

Ajo shtoi: “Fakti që unë kam qenë në gjendje të përdor statusin tim të famshëm për të rritur paratë për të ndërtuar këtë strukturë të pabesueshme për të ndihmuar fëmijët e sëmurë dhe familjet e tyre kur kanë nevojë më shumë, jo vetëm që sjell shumë lot në sytë e mi, por me të vërtetë sjell shumë gjëra të mahnitshme në jetën time”.