Një breshër i pazakontë me madhësinë e topit të golfit ra në fillim të këtij muaji në Spanjë, duke shkatërruar bagëtinë e të mbjellat e banorëve. Në videon e cila po bën xhiron e rrjete sociale, tregohet breshëri dukë rënë furishëm nga qielli, në rajonin verior të vendit.

Ishin vetë bnorët e zonës, ata të cilët filmuan këtë mot ekstrem u strehuan, teksa qielli u shndërrua gri dhe breshëri si gurë nisi të binte në tokë.

Situata më pas tregoi delet përtokë, të ngordhura, ku edhe topat masivë shkaktuan dëme të mëdha edhe tek automjetet e parkuara jashtë.