Sinan Hoxha dhe Andrra Destani kanë krijuar familjen e tyre të re. Të bërë prindër rreth një vit më parë, të vogëlushit Ansi, çifti i është përkushtuar plotësisht atij.

E ndonëse në jetën e tyre private ka pak surpriza, Sinani dhe Andrra rrallëherë kanë folur për jetën e tyre familjare dhe çfarë ndodh në shtëpinë e tyre të re.

Megjithatë, së fundi ata jo vetëm kanë folur për familjen e re, por edhe kanë prezantuar shtëpinë ku jetojnë.Gjatë emisionit të pasdites në TVSH, Sinan Hoxha dhe Andrra Destani kanë zbuluar një pjesë të shtëpisë ku jetojnë, megjithatë videoja ku shihej është fshirë aktualisht nga Youtube.

Gjithsesi, në këtë foto shihet holli i çiftit dhe lumturia e tyre bashkë.