Këngëtarja e njohur Shyhrete Behluli ka mbi 40 vjet karrierë në skenën tonë muzikore.

Gjatë gjithë këtyre viteve ajo nuk është ndalur asnjëherë së kënduari, brenda dhe jashtë vendit, me ç’rast edhe ka fituar mirë.

Shyhretja ka krijuar edhe kapital të konsiderueshëm.

Këngëtarja jeton në luks, e në “Kosovare” po zbulojmë pak nga shtëpia e ëmbëlsirës së estradës.