Ndërkohë që gjatë ditëve të fundit është vënë re një dyndje e madhe drejt Durrësit, ku shumë pushues e kanë zgjedhur si destinacionin e tyre për të pushuar, vetëm pak minuta më parë, shumë prej tyre kanë filluar të largohen.

Sipas asaj që raporton gazetari i Shekullit Llambi Kallço, ka qenë fillimi i shiut ai që ka bërë që pushuesit të largohen nga bregu i detit dhe tu drejtohen banesave të tyre, ose të zhvendosen nga rëna drejt lokaleve të shumtë në këtë zonë.