Plazhi i Durrëist dita ditës po boshatisët nga turistët e Kosovës dhe Maqedonisë. Siç mëson portali TetovaSot, boshatisja vjen nga shkaku i mos ndalimit të autobusëve dhe mashtrimeve siç thonë turisëtet nga Maqedonia që ju bëjnë me dhomat me qera.

“Pse të rri këtu,  thotë ka klimë, ka wifi kur shkon klimë ka por si punon” shprehet i revoltuar turisiti nga Maqedonia për TetovaSot ku ai mendon të ikë nga Durrësi në një vend tjetër.

Edhe Marjelo Cizmi thotë se ka shumë pak turist, që arsyjen nuk e di pse këtë viti ka shumë pak. ” E vërtet është se ka pak turistë, ja siç shihet çadrat janë bosh, vitin e kaluar kemi pas shumë, këtë vit infrastruktura është më e mirë, por më pak turist, ndoshta janë edhe çmimet apo mashtrimet në dhoma siç kam dëgjuar” shprhet Cizmi.