Leonardo Bonucci tashmë ka gjetur golin e parë si lojtar i Milanit, por jo brenda fushës së  futbollit. Italiani ka shënuar një gol të bukur në shtëpinë e tij dhe normalisht që e ka ndarë me fansat e shumtë që ka në Instagram.

Ish-mbrojtësi i Juventusit edhe në një diel relaksi nuk e heq topin nga këmbët duke treguar dashurinë e madhe për futbollin.