Të revoltuar nga mos zgjidhja e ngërçit politik në komunën e Bogovinës, Sindikata rajonale e Arsimit (SASHK-ut) mbajtë protestë për mos marrjen e rrogave mbi 500 të punsuar në arsimit, ku përfaqësuesja e SASHK-ut Teuta Sejfullahu para protestuesve theksoj se gërçi politik na ka shkaktuar probleme serioze neve arsimtarëve dhe administratës së shkollave tona me mos pagesën e rrogave,kontributeve që janë nën kompetencat e Komunës së Bogovinës.

Ne si qytetar të Komunës së Bogovinës na janë shkaktuar telashe në mos marrjen e rrogave ku hasim probleme në kërkesdat hallet obligimet për shkak se pagat tona janë edhe burim jete për ne.

Përfaqësuesja e SASHK-ut kërkon që qeveria urgjentish të mer masa për zgjedhjen e kësaj situate dhe së fundmi lusë kryesusi i këshillit komunal të lënë inatet në mes veti dhe të meren me hallet tona dhe mos mendojn se e kanë pronë të vete dhe të luajn me ne se ato kanë fituar me duarët tona, inatet politike dhe individuale le ti tregojn në mejdan dhe jo në bllokimin e 500 familjeve.

https://www.facebook.com/FramePressMedia/videos/726901837497829/