Pikërisht në ditën e ditëlindjes së tij të 39-të, këngëtari i njohur Blero ka vendosur ta festojë duke publikuar një këngën të re.

Ai ka sjellë këngën e me titull “Ndale”, të cilën e ka shoqëruar edhe me një videoklip.

Muzika është punuar nga unë dhe Prygo, tekstin e ka shkruar Ndesim Kurti. Xhirimet e klipit janë kryer në Turqi.

Është një këngë shumë më ndryshe se të tjerat, sepse është vetëm me kitarë dhe një melodi shumë interesante.