Këtë javë është emisioni i fundit për këtë sezon televizive n’Kosovë show.

Mysafirët e fundit për këtë emision janë çifti i shumëpërfolur Blero dhe Afrona.

Ata flasin për shumë gjëra rreh jetës së tyre private dhe profesionale.