Gazetari i njohur Bled Mane, i cili duket si” armiku” numër një i familjes Berisha ka treguar në një intervistë për “Mos i fol i shoferit” se ai nuk e urren aspak ish kryeministrin Berisha dhe familjen e tij.

“Unë nuk urrej njeri, sepse jam edukuar që mos të urrejë njerëz. Por me Arminën do të merrem. Armina vjen  nga një familje e varfër dhe nuk kanë bërë progres. Ajo ka frikë nga e vërteta. Ajo mendon se ka fshirë të kaluarën. Si the ti kam punuar që 17 vjeç, ajo është 40-50 vjeç sa vajti tani dhe më thuaj ku ka punuar”.

Gazetari i njohur i cili ka gjithashtu një nga faqet më të ndjekura në rrjetin social Facebook, ka thënë gjithashtu se merr vazhdimisht kërcënime për shkrimet që bën por kjo nuk e pengon aspak të shkruajë për fenomenet që e shqetësojnë.