Kjo video e publikuar së fundmi në rrjetet sociale është bërë mjaft virale dhe ka marrë një shikueshmëri të madhe, duke u shpërndarë nga mijëra përdorues.

Një i moshuar është bërë protagonist i videos, i cili  është “llastuar” shumë nga një bjonde duke iu ulur sipër dhe duke bërë twerk.

 I moshuari, i nxitur dhe nga brohoritjet e të tjerëve duket se nuk reziston dot dhe fillon që të prekë vajzën, duke “mbushur” duart.

Më shumë, shikoni videon më poshtë: