Qindra arka me birra sot kanë ra nga një kamion në të cilën shishet ishin thyer dhe birra ishte derdhur në dalje të Manastirit.

Sipas dëshmitarëve okularë, arkat kanë ra nga kamioni kur shoferi ka marrë një kthesë./.TetovaSot