Meda shijoi një masazh nga duart e Big Mamës

Në këtë sezon të nxehtë sigurisht që secilit prej nesh i nevojitet një masazh që të relaksohet dhe ta largojë mendjen nga problemet e përditshme, shkruan rtv21.tv

Edhe këngëtari njohur, Meda nuk po e lë veten keq sa i përketë trajtimeve të tilla. 

I ftuar në emisionin “Mama’s Trip” që këtë javë u realizua në rivierën turke ai shijoi një masazh nga duart e moderatores Big Mama.

Ajo hyri fshehurazi në dhomën e masazhës dhe filloj ta masazhoj Medën i cili e vërejti menjëherë që është Big Mama dhe pastaj plasën të qeshurat.