Beyonce dhe Jay Z kanë mirëpritur ardhjen në jetë të binjakëve Rumi dhe Sir në muajin qershor.

E kjo familje veçse ka marrë ndihmë për përkujdesjen e foshnjave, dhe atë jo pak.

Sipas revistës OK!, këngëtarët kanë punësuar gjashtë dado, secila prej tyre me pagë vjetore 100,000 dollarë.

“Binjakët nuk flenë në të njëjtën kohë, kështu që ajo vendosi që ka nevoje për tre dado për secilin fëmijë, që punojnë me ndërrime nga tetë orë” ka thënë një burim brenda familjes.

Veç tyre Beyonce ka edhe dy dado të tjera të punësuara për vajzën e saj Blue Ivy pesëvjeçare.

Në total gjatë ditës në shtëpinë e Beyonce dhe Jay Z hyjnë e dalin tetë dado.