Ky është momenti dramatik kur një bilbil uji tenton të hajë një gjarpër, por ky i fundit kundërpërgjigjet dhe e tërheq në ujë pasi e kafshoi në qafë.

Beteja e rrallë është fiksuar në kamera nga Nitin Jain në Indi.

Ai tha se mbeti i shokuar nga këto pamje.

Gjarpri e tërhoqi në ujë, por për fat zogu nuk u mbyt dhe ia doli të dalë mbi sipërfaqe.