Çifti i famshëm prej artistësh, këngëtarja Xhensila Myrtezaj dhe aktori Bes Kallaku këtë vit do të martohen.

Dhe çifti që janë bashkë prej vitesh, tash ka filluar të zgjedhë edhe detajet për shtëpinë ku do të jetojnë bashkë.

Të paktën kështu lë të nënkuptohet vizita e tyre në një dyqan llambash në Tiranë, nga ku ata kanë publikuar edhe fotografi.

Çifti që për ditë me radhë ishte për vizitë në Shtetet e Bashkuara e në Kanada, është rikthyer në Shtëpi, ndoshta për të bërë përgatitjet e fundit rreth martesës.